Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel Tanne
Cím: 2092 Budakeszi, Esze Tamás u.1-3Email: tanne@tvnetwork.hu
Web: www.tannehotel.huTelefon: (06-23) 451-144
Fax: (06-23) 457-016Gps: 47.52066803 , 18.93441772

Bemutatkozás

A Tanne Hotel Budakeszin, Budapest határában a fõ úttal párhuzamos Esze Tamás utcában található, 7 km-re Budapest egyik központjának számító Moszkva tértõl és 10 percre az M0, M1 és M7 autópályáktól.

A budai parkerdõ a környéken és a fõvárosban élõk közkedvelt kirándulóhelye.
Itt mûködik a Vadaspark ahol a vadon élõ állatokat testközelbõl csodálhatják meg az ide látogatók.

Az erdõ az emberi lét legfontosabb színtere, biztosítja a mindennapjainkhoz nélkülözhetetlen friss levegõt. Egészségünk megõrzésének helyszíne egyben kikapcsolódásunk helyszíne is lehet. A tiszta levegõ miatt a környéket méltán illetik a ?Budapest tüdeje? jelzõvel. Ezt az adottságot használják ki a településen mûködõ szanatóriumok is.

A családias hangulatú szálloda 41 szobával rendelkezik. Ebbõl 33 kétágyas 6 családi és 2 apartman várja a pihenni vágyókat. Szobáinkban zuhanyozó, wc, valamint szatelit tv található. Allergiás vendégeink részére parkettás szobákat tartunk fent.

Kisebb állat is hozható. Szállodánkat ajánljuk a vadregényes környezetet kedvelõk részére, akik mégis a fõváros közelségében szeretnének pihenni, kikapcsolódni.

A hotel környékén számos lehetõség nyílik kikapcsolódásra és szórakozásra. A környezõ erdõkben a természet kedvelõi túrázhatnak, vagy akár romantikus sétát tehetnek, vadászhatnak. Pár perc sétával megközelíthetjük a Gyermekvasutat is amellyel a Jánoshegyi kilátóhoz kirándulhatunk.
Városunkban golfozni, teniszezni is lehet valamint a közeli sportrepülõtéren sétarepülésre és ejtõernyõs ugrásra van lehetõség.

ÜDÜLÉSICSEKK ELFOGADÓHELY!!!

Szobák felszereltsége:
33 kétágyas szoba
6 családi szoba
2 apartman
Minden szobában zuhanyozó, Wc, szatelit tv
Nemdohányzó szobák is
Kisebb háziállatok hozhatók
Parkettás (antiallergén) szobák
Konferenciaterem (50fõ)
Bár, étterem


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0