Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Zuhatag Team Bt.- Mészáros Ferenc
Cím: 2040 Budaörs, Komáromi utca 69.Email: info@zuhatag.hu
Web: www.zuhatag.huTelefon: 06 20 386 3240

Bevezető

Több mint tíz éves tapasztalattal, hozzáértéssel állunk rendelkezésére, magánszemélyeknek és intézményeknek!

Bemutatkozás

Ha Önnek gondja van a vízcsappal, vagy a fűtéssel, ha lakásfelújításba kezdett és gépészetre keres hozzáértő megbízható szakembert, ha új házat épít és a vízórától a csatornáig, keres kivitelezőt, ha intézménybe, irodaházba keres felújításra, karbantartásra épületgépészeti szakembert, forduljon hozzánk bizalommal.
Mi azért dolgozunk, hogy Önnek kevesebb problémája legyen!
Vállaljuk új vízvezeték szerelését, gázvezeték szerelését, fűtésszerelést és csatorna kiépítését, csap cserét, radiátor, radiátorszelep cseréjét, nyomáscsökkentők, központi vízszűrők beszerelését, konyhamalac beépítést, ivóvízszűrő, beszerelését, vízlágyítók beépítését napkollektor rendszerek telepítését, és ezek karbantartását, szaniterek (WC, mosdó) felszerelését, zuhanytálca, zuhanykabin szerelését, vízóra (almérő) beszerelését, ügyintézéssel. Ha Ön magánszemély, közületi megbízott, társasházi közösképviselő, mi segítünk, ha vízzel, gázzal, fűtéssel, csatornával van gondja!
Vállaljuk továbbá árajánlat készítést, melynek árát, megrendelés esetén, a számlán jóváírjuk. Gyorsan igyekszünk segítségére lenni, pontosan megbízhatóan dolgozunk, és munkánkra garanciát vállalunk.
Nem riadunk vissza a kihívásoktól és még a lehetetlent is megpróbáljuk, ám a csodákra nálunk is sokat kell várni. :-)

Keresőszavak

víz, fűtés, csatorna, napkollektor, központi porszívó


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0