Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Diesel Autószervíz-Gyál-Moltim Kft.
Cím: 2360 Gyál, Jókai u.1.Email: moltim.autoszerviz@gmail.com
Web: www.moltim.huTelefon: (06-29) 344-219, (30)280-1448, (30) 348-9982
Fax: (06-29) 344-219Gps: 47.3977290 , 19.2100745

Bevezető

Common Rail porlasztók kódolása, Dízel porlasztócsúcs beállítás,Hibakód olvasás és hibakód törlés, Kipufogó, katalizátor csere, Klíma javítás és klíma töltés, Motor javítás, Motor kompresszió mérés, Motor vesztességmérés, Műszaki vizsgára felkészítés és műszaki vizsga, Műszeres fényszóró beállítás, Önindító javítás,Benzines és dízel Zöldkártya. részecske szűrő tisztitás,

Bemutatkozás

Üdvözli az Autószerviz - Moltim Kft.

Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!
Megtalál minket Budapest közelében, Gyálon. Szeretettel várjuk megkeresését! Kedvező, olcsó szerviz árak online is elérhetőek. Visszatérő vendégeinknek szerviz akciókkal kedveskedünk!


Szolgáltatásaink:
-Benzines Injektor Bevizsgálás
Vállaljuk benzin üzemű autók porlasztó bevizsgálását, tisztítását és beállítását, az erre alkalmas műszerrel.
-Biztonsági Váltózár Beszerelés
Szervizünkben Titan/Dipol vagy Bearlock biztonsági váltózár beszerelését vállaljuk.
A biztonsági sebességváltózárak használata nagyon egyszerű. Záráshoz kulcs használatára nincs szükség. A zárás egy egyszerű műveletet igényel, miután hátramenetbe helyeztük a sebességváltót, a reteszelő rudat kell ütközésig a zárba nyomni. A sebességváltó ily módon zárt helyzetbe kerül: nem lehet vele váltani.
A nyitás kulccsal történik: a Bearlock "Press & Lock" záraknál, ha elfordítjuk a behelyezett kulcsot, a cilinder önműködően nyit. Hagyományos zár esetében, a kulcs elfordítása után, a reteszelő rudat a rajta levő rugó önműködően kitolja a zárból.
Tekintse meg például a Bear-Lock "Press & Lock" zár működését!
-Common Rail Porlasztók Kódolása
Common Rail porlasztók kódolására és javítására.
-Dízel És Benzines Zöldkártya
Szervizünkben nemcsak benzines, hanem dízel autók zöldkártyáját is azonnal ki tudjuk adni a szükséges vizsgálat és az esetleges javítások elvégzése után!
-Dízel Nagynyomású Szivattyúk
DBosch, Delphi, Siemens Common Rail nagynyomású adagolók és szivattyúk (CP1, CP2, CP3) teljes körű ellenőrzése javítása és felújítása.
Vállaljuk továbbá Denso kéthengeres nagynyomású CP szivattyúinak (HP0, HP2, HP3, HP4) diagnosztizálását és javítását.
A szivattyúk bevizsgálása elött a szivattyút szét kell szerelni új tömítéssel ellátni, majd összeszerelni. Ezután következik a bemérés.
-Dízel Porlasztó Bemérés
-Bosch, Delphi ,Denso,Siemens tekercses és piezo porlasztók bevizsgálása és beállítása.
Bosch, Delphi, Siemens Common Rail nagynyomású adagolók és szivattyúk (CP1, CP2, CP3) teljes körű ellenőrzése javítása és felújítása. A szivattyúk bevizsgálása elött a szivattyút szét kell szerelni új tömítéssel ellátni, majd összeszerelni. Ezután következik a bemérés.
A készülékkel Bosch, Zexel típusú elektronikus- és mechanikus diesel adagolók teljes körű ellenőrzését, javítását és felújítását vállaljuk.
-Dízel Porlasztócsúcs Beállítás
Diagnosztikai szerviz egységünk alkalmas, hagyományos és nagy nyomású (Common Rail), Bosh, Siemens, Denso, Delphi (mágnes tekercses és pienzo műkődtetésű) injektorok vizsgálatára tisztítására, beállítására. Vállaljuk, dízel autójának injektor bevizsgálását, tisztítását, javítását beállítását. A korszerű berendezésünk mind a hagyományos mind a Common Rail rendszerű porlasztókhoz kiválóan alkalmas. Az új generációs ultrahangos tisztítókád egy optimális megoldást nyújt a befecskendező szelepekre lerakodott vagy más módon nem vagy csak nehezen eltávolítható szennyeződésekre. Gyors és egyszerű tisztítására alkalmas, ultraszonikus hullámok behatolnak az injektorok belsejébe nagy hatékonysággal eltávolítják belsejükből a szennyeződését.
-Fékjavítás Gyál
Szervizünkben fékjavítást vállalunk utángyártott vagy gyári alkatrészekkel (fékbetét és féktárcsa csere).
-Futómű Beállítás
Szervizünkben futómű beállítást is végzünk, korszerű műszerrel, lézeres beállítással.
-Gumi Vásár
Autójára új gumit szeretne, de nem akar bajlódni azzal, hogy kinél mennyibe kerül, hol a legolcsóbb, melyik a legjobb...
-Gumi szerelés és centírozás
Szakszerű gumi szerelés és centírozás az arra alkalmas gumi leszedő és gumi centírozó gépekkel. Könnyen, egyszerűen és precízen! -Hengerfej felújítás
Szervizünkben szakszerűen végzünk hengerfej felújítást.
-Hibakód Olvasás, Hibakód Törlés
Szervizünkben több korszerű autódiagnosztikai műszerrel rendelkezünk.
-Klíma Javítás, Töltés
Korszerű klíma töltő készülékünkkel (Diatec OK Clima), vállaljuk személy és kisteherautók klíma feltöltését, javítását, tisztítását.
Klíma hűtők beszerzésében is jártasak vagyunk. A klímatöltő készülékünk belső járműadatbázisa a legtöbb jelenleg forgalomban lévő személy és kisteherautó adatait tartalmazza, így szakszerűen, a megfelelő nyomást alkalmazva töltjük fel klímáját.
-Motor Javítás
Szervizünkben motor javításra van lehetőség. Ön dönt, újat vásárol, egy másik használtat próbál ki, vagy a jelenlegit megjavíttatja. Mindháromban tudunk segíteni!
-Motor Kompresszió Mérés
-Motor Veszteségmérés
-Műszakira Felkészítés
Telephelyünkön ügyintézőnk átveszi műszaki vizsga előtt álló autóját. Elvégezzük a szükséges állapotfelmérést,beállításokat, alkatrész cseréket, vizsgahelyre szállítjuk.
Ön pedig rövid időn belül átveheti vizsgáztatott gépjárművét.
-Műszeres fényszóró beállítás
Fényszóró beállítását vállaljuk az erre alkalmas műszerrel.

Keresőszavak

autószervíz, porlasztok javítása,bemérése ,benzines injektor bemérése,javítása, diesel autójavítás, személygépjármû szervízelés, kisteherautó szervízelése, személyautók, , kipufogó javítás, gépjármû állapotfelmérés, mûszaki vizsga, , futómû javítás, teljeskörû fékjavítás, futómû beállítási, computeres motor diagnosztizálás, klímatöltés, autóklíma töltés, autóklíma javítás, autóklíma szervízelése, számítógépes motordiagnosztika,adagolok,nyagynyomású szivattyuk bemérése-javítása

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0