Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Supi + Szuper Cipõ - Budakeszi
Cím: 2092 Budakeszi, Erkel F. u. 97.Email: bokor.istvan@citromail.hu
Web: http://www.szupercipo.hu/index.htmTelefon: 0620-325-8666
Fax: 0623-452-256Gps: 47.5207282 , 18.9264233

Bemutatkozás


AZ EGÉSZSÉGES TARTÁS KIFEJLÕDÉSE A LÁBNÁL KEZDÕDIK
Szuper Gyermekcipõ
A gyermeklábak egészséges fejlõdését segítõ lábbelik A betét nélküli támasztás hosszan elõrevezetett erõs, magas kéreggel történik a bedõlés megakadályozását az ék alakú alátámasztás biztosítja Viselése a gyermek lábraállásától a serdülõkorig ajánlott.
ÉS AZ ÖN GYERMEKE HOGY ÁLL A LÁBÁN?
A Lazzari 75" KFT által gyártott SUPI+® gyermekcipõ-család/szandál, szandálcipõ, õszi-tavaszi cipõ, téli lábbeli/ az egészséges csontozat fejlõdését, annak egészséges kialakulását segíti - bébi, gyermek, fiú, lányka l8-38-as mérettartományban. Az orvosok régi nagy problémája volt, hogy az ortopéd cipõ és az általános lábbelik között nincs olyan tartású cipõ, amely az egész napos viselet közben a láb statikai egyensúlyát, a csontozat helyes tartását, valamint az izomzat fejlõdését segíti. A SUPI+® gyermeklábbelik általános viseletre szánt, a jó tartást, az izomzat erõsítését szolgálják.
A 3T: tart, támaszt, tornáztat ezeknél a cipõknél megvan.
1.Tart Az általam kialakított speciális lábszerû kapta a jól szerkesztett cipõ alapja. A szintén általam kialakitott speciális hosszú ,erõs kéreg /a kéreg magas kialakitása,felsõ pontja az achiles tapadás-pontjáig ér/ biztositja a stabil tartást.
2.Támaszt : A Thomas sarok /belsõ oldalon hosszabb / belsõ oldalon magasabb /supináló/ ék alakúan kialakitott mechanikusan támasztja alá a sarokrészt.
3.Tornáztat: A cipõ orrfelhajlása nagyobb,/legördülés könnyed / a hosszboltozat izomzatának a cipõben történõ tornáztatását végzi.A betét nélküli lábbelik az izomzat feltámasztása nélküli könnyed járást teszik lehetõvé. A bokacsontnál levõ szivacspárnák megakadályozzák,hogy az erõs ,magas kéreg a bokacsontokat irritálják, a jó komfortérzést fokozzák. A cipõk belsõ oldala egyenes, nem terelik a lábfejet semmilyen irányba, hagyják a lábfejet kiterülni, amit a szélesen kialakitott orrforma lehetõvé tesz. Az orrmagasság nagy, tehát a lábujjak és a lábfej szabad mozgását segítik.
A könnyitett szerkezetû gumitalp,a szerszámba öntött jó kopásállóságú, mindig azonos /5-7 fokos/ döntésû sarok,a szélesen kialakitott talp a stabil ,biztos járást teszi lehetõvé.A kapta, a lábbelik kialakitása nagy tapasztalatokkal rendelkezõ ortopéd szakorvosok véleményezésével, a lábbelik tesztelésével történt. A természetes anyagú /bõr felsõrész,bõr bélés, bõr talpbélés/ lábbelik az egészséges viseletet, a lábak jó szellõzését, a stabil biztos járást, a statikai problémák megoldását, a deformitások megelõzését /pl. lúdtalp/ szolgálják. A SUPI+® név regisztrált védelem alatt, a kéreg és sarok kialakitása ipari mintaoltalom alatt áll, csak a SUPI+® lábbelik készitésénél használhatók fel.
A Bokor István által kifejlesztett "A lábcsontozat egészséges fejlõdését biztosító gyermekcipõ" 2oo6. szeptember 11.-én a nemzetközi Géniusz kiállításon Budapesten Géniusz díj-at, ezüst érmet, a zágrábi kiállításon oklevelet és ezüst érmet, Novi Sadon pedig arany érmet kapott.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0